Conte de Romania. En Pacala i el seu ramat.

Hi havia una vegada un home que es deia Pacala. Era pastor i tenia un ramat d’ovelles.

Un dia estava pasturant les seves ovelles i es va posar a cridar: “Socors! Que ve el llop i es vol menjar totes les meves ovelles!”. La gent del poble va deixar la feina i va anar ajudar-lo. Però quan van arribar, van veure que no hi havia cap llop i que en Pacala havia dit una mentida.

[@more@]

Un altre dia va fer el mateix i la gent també hi va anar.

A la tercera vegada, quan el llop hi va anar de veritat, en Pacala es va posar a cridar molt fort que el llop se li menjava les ovelles. Aquest cop ningú hi va anar i al final el llop se li va menjar tot el ramat.

 Aquest conte l’ha explicat l’Andrei Blanariu

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.