Relat de la Catalina

Hola, em dic Catalina, tinc 13 anys, faig 2n d’ESO, sóc de Romania i fa un any que vaig arribar a L’Estartit.

Quan era a Romania volia venir a viure aquí perquè hi havia la meva mare i volia saber com era Catalunya perquè no hi havia estat mai però quan vaig ser aquí volia tornar a Romania. Les meves amigues em deien que tenia molta sort de poder anar a viure a un altre país. Abans de venir estava nerviosa i el dia que vaig marxar de Romania vaig plorar molt i molt.

 

[@more@]Quan vaig arribar a L’Estartit i la meva mare va obrir la porta del pis i el vaig veure tan petit, em vaig posar a plorar.El dia que vaig començar a l’institut em va agradar molt perquè vaig començar un divendres i només hi vaig anar al matí. El dilluns no em va agradar gens perquè em vaig haver de quedar al menjador . Tampoc m’agradava perquè els professors em començaven a dir coses i jo no els entenia de res.Jo no sabia parlar en català i quan les nenes  em deien coses no les entenia. Però com que sabia una mica de castellà, després em parlaven en castellà i les entenia una mica més. Cada dia, quan tornava a casa plorava, estava molt sola i molt trista.Encara enyoro moltes coses del meu país: la família, els amics, el menjar i la meva ciutat perquè m’agradava molt, però cada vegada m’agrada més estar-me aquí.M’agradaria tornar a Romania per veure els amics i la família.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Relat de la Catalina

  1. catalina diu:

    uff:D lu que acaboo de veure:D

    ara ja no soc com avanss:D

    ara estik molt be…es pot elimina aquesta cartaa? es quee nose qui lu ha posat y perquee:d

Els comentaris estan tancats.